2022-03-15 07:30:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Több figyelmet kellene fordítanod a szeretteidre, családodra

Napi horoszkóp március 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy igen friss, vagy egy nagyon régi, már-már elfeledett kapcsolat felüdülést jelenthet, sőt, akár új mederbe terelheti életedet. Kedvező nap ez egy kihívást jelentő feladathoz, kalandhoz, bármihez, amiben megmérheted erődet!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ne akarj tisztázni semmilyen konfliktust, mert minden ilyen szándék mintha olaj lenne a tűzre. Ha egy családtag a haragosod, akkor kétszer is gondold meg, mit mondasz. És főként várd meg, amíg tisztábban látsz!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne tedd magadnak olyan magasra a lécet! Ha eleve lehetetlen megfelelned neki, akkor azzal csak a kudarc esélyét növeled. Elérhető célokat kell keresned a magánéletben is, nem csak a munkában. Egy barát tanácsaira hallgathatsz!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Te jótét lélek vagy, ma is kéretlenül is felajánlod a segítségedet valakinek. A jó szándékod nem fog célt téveszteni, szívesen, örömmel veszik a segítségedet. És amit ma adsz, azt a közeljövőben meg is hálálhatják. Jó tett helyébe jót várj!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Több figyelmet kellene fordítanod a szeretteidre, családodra. Valakit nagyon elhanyagolsz, vagy túlságosan és igazságtalanul kritizáltad talán. A belátásra, és a megbocsátásra kitűnően alkalmas nap lehet ez a mai. Legyetek újra barátok!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma az örömöké és a szerelemé lesz a főszerep! Ismét közelebb kerülhetsz a párodhoz, talán közelebb, mint valaha, és egy problémát véglegesen tisztázni tudsz majd. Ha egyedülálló vagy, menj szórakozni, egy flörtből nagy szerelem alakulhat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha ma kell bármilyen szempontból új utakra térned, akkor azt bizakodva, szinte gondtalanul teheted meg. Ez a magabiztosság jól áll neked, és a hatása szinte mágikus: bármit is találsz ki, ma sikerül elérni!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Szaturnusz szembenállása miatt ma sem működik minden olyan súrlódásmentesen, ahogyan azt te szeretnéd. Nem sokat segít, ha ezen bosszankodsz, vagy küzdesz ellene, inkább keress alternatívákat. Nagy öröm lehet, hogy a Vénusz és a Jupiter lendületet adnak a szerelmi életednek. Ma megismerkedhetsz valakivel!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egyfajta csábító varázs vesz körül, és ezért még csak nem is kell sokat tenned. Ha társat keresel, ma este ne maradj otthon! A barátaid bemutathatnak valakinek, aki az első percben levesz a lábadról a kedvességével.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold szembenáll a Szaturnusszal, emiatt kissé borongós hangulatban lehetsz. Tegyél ellene: menj emberek közé, ünnepelni, vegyél részt egy programon, barátokkal, és meglátod, mintha elfújták volna a negatív gondolataidat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma sok váratlan dolog történik, először talán nem is tudod, mihez kezdj... Ismételten adódhatnak apróságok, amik mégsem működnek úgy, ahogyan te azt elképzelted. De talán végül mégiscsak kisül az egészből valami nagyon jó!


Halak: II. 19. - III. 20.

Kissé hektikus hangulatban vagy, és elsietett választásaid miatt hibát véthetsz, vagy olyan döntést hozhatsz, amikről hamar kiderül, hogy helytelen. Fontold meg jól a dolgokat, mielőtt cselekszel! A legjobb, ha alszol még egyet az egészre.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: